Shakshuka ze szpinakiem



Zimą czuje się jak niedźwiedź🐻. Zimą nie chce mi się prawie nic, nie ma warzyw, nie ma słońca, nie ma śniegu - nic tylko przespać ten czas😴


Za to teraz ❤ teraz zaczyna robić się cudownie! Choć nie pokorzystamy z tej wiosny tyle ile byśmy chcieli, to chociaż można to zrekompensować świeżą zieleniną, prosto z warzywniaka🥬🥒🌶🍆🍅🥦!


Wspierajcie lokalnych polskich dostawców, szkoda życia na kolejkę do lidla 😉


Sprawdź jak szybko możesz przygotować zieloną białkowo-tłuszczową szakszukę 🍳


Składniki:

- szpinak

- masło

- cebula i szczypior

- czosnek

- jaja

- parmezan


Shakshuka z podanych składników:

- 420 kcal

- 30,5 g Białka

- 30,4 g Tłuszczu

- 7,1 g Węglowodanów

17 wyświetleń0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie