Shakshuka ze szpinakiem

Zimą czuje się jak niedźwiedź🐻. Zimą nie chce mi się prawie nic, nie ma warzyw, nie ma słońca, nie ma śniegu - nic tylko przespać ten czas😴
Za to teraz ❤ teraz zaczyna robić się cudownie! Choć nie pokorzystamy z tej wiosny tyle ile byśmy chcieli, to chociaż można to zrekompensować świeżą zieleniną, prosto z warzywniaka🥬🥒🌶🍆🍅🥦!
Wspierajcie lokalnych polskich dostawców, szkoda życia na kolejkę do lidla 😉
Sprawdź jak szybko możesz przygotować zieloną białkowo-tłuszczową szakszukę 🍳
Składniki:
- szpinak
- masło
- cebula i szczypior
- czosnek
- jaja
- parmezan
Shakshuka z podanych składników:
- 420 kcal
- 30,5 g Białka
- 30,4 g Tłuszczu
- 7,1 g Węglowodanów